Over BouwPlezier

Over Ons

Ik ben Marc Soederhuizen en werk ruim 23 jaar in de bouw. Begonnen als timmerman, uitgegroeid tot projectleider heb ik mooie projecten gebouwd. De laatste 10 jaar heb ik mijn bouwplaatskennis gebruikt in de wereld van uitzenden, detacheren bij Randstad. Ik heb daar heel veel geleerd en een groot netwerk opgebouwd. Omdat ik zelf jarenlang gebouwd heb, weet ik wat de opdrachtgever nodig heeft, en kan ik de juiste kandidaat bemiddelen.
Mijn passie is bouwen maar mensen bij elkaar brengen om samen tot iets moois te komen is ook een van de kwaliteiten van BouwPlezier. Met BouwPlezier kan ik mijn twee passies gaan samenvoegen. Zelf eventueel een kleine klus uitvoeren en de grotere klussen begeleiden maar bovenal de juiste mensen bij elkaar brengen. BouwPlezier kent de ZZP’ers persoonlijk en komt regelmatig op de werken zodat het contact met de opdrachtgever en bouwprofessional optimaal verloopt.
De juiste man/ vrouw naar de juiste plek brengen, een win - win situatie voor alle partijen creëren. De juiste mensen vinden is een vak net als het realiseren van een bouwproject. Om die twee zaken op de juiste wijze bij elkaar te brengen komt BouwPlezier altijd op de bouwplaats. BouwPlezier wil weten wat er speelt. Voldoen de geleverde vaklieden aan hetgeen van hen verwacht wordt. BouwPlezier geeft graag aandacht aan dat wat de opdrachtgever aan het maken is.

Bemiddeling

Voor ZZP’ers in de bouw in de uitvoerende functies van timmerman, metselaar, betontimmerlieden, schilders en bouwopruimers. Alles met een correcte modelovereenkomst vastgelegd en een goede overeenkomst van aanneming van werk. Ook voor ZZP’ers werkzaam in de diverse UTA functies ga ik graag aan de slag om een mooie opdracht aan te bieden. Wat heeft BouwPlezier nodig van de vaklieden die bemiddelt willen worden?

Naast het vakmanschap zijn een aantal zaken noodzakelijk om tot een goede samenwerking te komen. BouwPlezier verwacht dat elke ZZP’er de beschikking heeft over de gebruikelijke hand- en elektrische gereedschappen voor zijn vakgebied. Op de homepage kan je, via de knop ZZP aanmelding de volgende documenten aanleveren voor inschrijving en voorbereiding van bemiddeling;

* Inschrijving KvK niet ouder dan een jaar
* BTW bevestigingsbrief van de belastingdienst
* Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
* VCA VOL certificaat

Uiteraard verwacht BouwPlezier dat elke zelfstandige op de hoogte is van gebruikelijke ARBO verplichtingen die gelden op de bouwplaats en dat daaraan kan worden voldaan. Het werken met gekeurd gereedschap en stofafzuiging zijn daar de belangrijkste voorbeelden van. Om aan deze voorwaarden te blijven voldoen zal BouwPlezier een aantal keer per jaar de mogelijkheid tot het laten keuren van de gereedschappen organiseren.

Voordat je kan starten op één van de opdrachten van Bouwplezier zal er een afspraak gemaakt worden om persoonlijk kennis te maken en te bespreken waar de voorkeuren en kwaliteiten van jou liggen. Als je elkaar niet kent, kan je ook niet het beste van elkaar vragen.

Uitzenden, werving en selectie

BouwPlezier is altijd op zoek naar nieuwe mensen die graag in de bouw willen werken, gewoon de handen uit de mouwen steken. Ook zonder vakopleiding of ervaring is dat mogelijk als uitzendkracht. Op de bouwplaats als bouwopruimer beginnen en kijken wat jou het meest aanspreekt in deze wereld van grote machines en torenkranen.
De professional die al jaren meeloopt en elke keer weer een mooie uitdaging ziet in een nieuw project en daar zijn vakmanschap wil tonen. Dat zijn de mensen waar BouwPlezier graag mee werkt. We zijn elkaars visitekaartje.
Voor opdrachtgevers wil BouwPlezier graag zijn netwerk inzetten en gebruiken om op basis van werving en selectie de beste kandidaat te vinden voor uw organisatie. Dat kan een uitvoerende functie zijn maar ook voor de UTA functies wil BouwPlezier de handen uit de mouwen steken en zijn opdrachtgevers verrassen met kandidaten die passen in uw organisatie.

Contracting

BouwPlezier kan ook werk aannemen. In deelopdracht voor hoofdaannemers of voor de particuliere opdrachtgever. Al naar gelang uw wens kan een zelfstandig professional uit ons netwerk het werk maken en zal BouwPlezier uw werk begeleiden als tussenpersoon en/ of aanspreekpunt. Heeft u als particulier bouw of verbouwplannen, ik kom graag langs om de werkzaamheden te bespreken en een passende offerte aan te bieden. Ook kleine klussen die in en om het huis of bedrijfspand gedaan moeten worden kan ik voor u aanpakken en naar wens oplossen.